Wat is er mooier dan een deelnemer die tevreden is met een reis die je begeleid hebt.
“Beste vrienden, ik wil even reclame maken voor de Armenië reis van oceanic expeditions. Het is een reis met enerzijds veel aandacht voor het bekijken van de plaatselijke vogels maar daarbij ook een brok cultuur met de oude kerkjes die zich in de bergen bevinden.
Je hoeft geen vogelkenner te zijn om te kunnen meegaan, maar enige interesse in vogels is natuurlijk wel aangewezen, als ook een echt verrekijker, anders sta je daar maar te blinken.
Je komt in de natuur op onbekende en dus rustige plekken en je kan genieten van een gevoel van verstilling bij het kijken door de verrekijker. Je liefde voor de natuur wordt er door opgewekt. Het is goed tijd te nemen om de pracht van de natuur te aanschouwen.
Dat allemaal in kleine groep van rustige mensen.
Armenië is bovendien een mooi land met prachtige berglandschappen. Daarbij komt er nog een groot meer bij Sevan dat de allure van een binnenzee heeft. De rijkdom aan soorten vogels is enorm en kunnen we ons hier niet meer voorstellen. Onze gids had daarbij ook kennis van planten en de bloemenweelde is ook om u tegen te zeggen. De bloemen in de bergen zijn prachtig.
Dus een heel afwisselende reis met veel buitenlucht maar met geen al te grote lichamelijke inspanningen, Er wordt rustig gewandeld en alle tijd genomen. Ik voeg enkele foto’s toe, want er is zoveel…. Wij hebben enkele dagen slechter weer gehad, maar normaal is het er snikheet.”