Zo juist 3 weken Mull reiszen achter de rug. En mijn slogan is nogaltijd Mull is never Dull. Weer volop arenden zowel steenarenden als zee-arenden en dit soms van zeer dicht bij. De beste waarnemingen waren 2 adulte steenarenden die een juveniele steenarend vlak voor onze neus wegjoegen en daarna het gezeldschap kregen van 2 anderen dus 5 in totaal. De jonge zee-arend met een vleugelvlag nummer 3 die vlakbij ging zitten was ook fameus. De otters waren behalve op 1 reis altijd van de partij met op 1 trip zelfs 7 otters. Ook de Highlands waren weer goed met elke keer auerhoenen en sneeuwhazen en visarend en close ups van Alpensneeuwhoen. En zeker niet te vergeten de duikers, op de laatste reis meer dan 30 IJSduikers en roodkeelduier en parelduiker steeds close-up in zomerkleed.

Foto: Stijn Leestmans